Tokio Hotel - Tom, Till Domstolen :O



På grund av bråket vid bensinmacken måste Tokio Hotel-Tom gå till domstolen!

Han är en förebild för miljontals fans, en tonårsidol och en flickas dröm,
men snart måste Tom Kaulitz [20] i Tokio Hotel finna sig i domstolen.


BILD fick reda på att: Åklagaren i Hamburg kommer att väcka åtal mot Tom Kaulitz [20] för misshandel.

Bakgrund: Den 15e april runt 23.15 på kvällen hamnade Tom i en konflikt med ett tjejgäng på bensinmaken Aral i Hamburg. Ett bråk utbröt.

Efter en diskussion, pressade av tjejerna en cigarett på Kaulitz's sportbil [Audi R8]. Musikern ska då ha klivit ur bilden och slagit den franska tjejen.

Bandet försvarade sig sedan mot de fyra medlemmarna i tjejgänget som kallar sig själva "Les Afganes on Tour", som även ska ha förföljt bröderna Kaulitz privat i över ett år.

En insider som ett tillägg till anklagelserna mot de 20-25-åriga tjejerna sade till BILD: "De ville medvetet provocera killarna, deras attacker förbereddes genom att kasta saker på deras bilar. Detta hände bara pga att Perrine, en utav tjejerna, var besatt av att få ligga med Tom."

Tokio Hotel's manager, David Jost, berättade följande till BILD igår: "Vårat senaste ståndpunkt är att det inte kommer att gå till en rättegång." Men enligt information till BILD, måste Tom förbereda sig för en rättegång. Skulle han bli dömd, kan han hotas med upp till 5 års fängelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0